zondag 22 mei 2011

het is stil hier

want ik heb geen stem. Echt helemaal niks meer. Alleen een of ander raar piepje komt er nog uit. Ik loop eigenlijk al een week een beetje verkouden te zijn. Beetje, weet je wel, nog het een nog het ander. Maar afgelopen zaterdag had ik dus mijn demo met de Cuttlebug en heb ik de hele dag gepraat. Nu dat was volgens mij een beetje teveel van het goeie. Hoe later op de middag het werd, hoe minder er nog uitkwam. Gisteren was het helemaal niks, en vandaag niet beter. En dan te denken dat ik vanavond een workshop heb. Gelukkig heb ik het allemaal netjes uitgeschreven en zijn het geen beginners. Maar het is dus heel stil hier. Ja je moet eens twee kinderen tot orde roepen zonder stem. Ik kan proberen te schreeuwen maar dan komt er alleen een piepje uit en als ik daarbij nog boos kijk ook, liggen ze gewoon in een deuk. Daar gaat mijn gezag... Maar genoeg daarover.

Afgelopen zaterdag de demo dus. Foto's van de LO's volgen nog hoor.
Toen ik thuiskwam hadden Bertil en de kinderen een heerlijke BBQ geregeld. Nou ik was er wel aan toe hoor. Vooral aan dat wijntje erbij.
Kijk eens wat een heerlijk broodje mijn man gemaakt had als voorafje. Was heel erg lekker moet ik zeggen.Vrijdag zijn we naar het circus geweest met de kinderen. Ook daar weer een boel foto's gemaakt natuurlijk.

En afgelopen woensdag hadden we het kinderfeestje van Maxime. Een heuse fotoshoot bij een fotograaf. En wat was dat leuk. En wat heb ik daar veel foto's van. En volgens mij komen er nog veel meer als ik eenmaal de foto's van haar heb. En eerlijk gezegd kan ik niet wachten.Dit zijn een paar foto's van mezelf (wel met Bert zijn camera gemaakt hoor)
Jullie snappen het al he, er moet gescrapt worden in huize van de Kant. Nu nog tijd en puf vinden. Dat laatste nog het meest, want ik kan je wel vertellen als je geen stem heb wordt je er wel heel moe van hoor. En als nu nog 1 iemand "wat zeg je" zegt ga ik meppen, echt waar.

Groetjes
Chantal

1 opmerking:

severine zei

geestig he zo zonder stem zitten, ik had net hetzelfde voor in het weekend en idd de vraag:
"wat zeg je?" is de 1ste keer nog grappig maar na talloze keren ben je het écht wel beu gehoord!
i know the feeling! :-)

en ja die foto's zien er supermooi uit, en daar kan je onwaarschijnlijk prachtige lo's mee maken denk ik

nogmaals proficiat aan je dochter met haar 1ste communie én haar verjaardag

groetjes

severine