woensdag 8 juni 2011

54

54 LO's zitten er in het album van Parijs dat ik voor Louis gemaakt heb. En op 1 titel na, het is nog nat, is hij klaar. En wat ben ik blij dat het af is. Er komt geen eind aan zoveel. En elke keer weer roep ik, doe ik nooit meer zoveel foto's. En elke keer weer doe ik het wel natuurlijk. Maar het is een mooie herinnering aan zijn trip naar Parijs. Nu nog een album vinden waar alles in past. En ga nu niet roepen dat ik die moet zelf maken, daar heb ik de kracht niet meer voor.... haha
En dan kan ik nu weer verder met een eerste communie, een verjaardag (of drie, vier), vakantie van vorig jaar, foto's van weekendjes weg (ook wel drie of vier of nog meer). Zucht, tis dat het zo een leuke hobby is he.

De lasagne afgelopen maandag was heerlijk, dus ben ik vandaag gewoon verder gegaan met een ander receptjevan Jamie Oliver. Kip met tomaten en (heel veel) knoflook in de oven. Smullen was het. Niet te geloven, zelfs de kinderen vonden het heerlijk alhoewel er een hele rode peper in zat. Maar op aanraden van de mevrouw van "de Groene Schuur" heb ik een turkse peper gebruikt, die is minder scherp. Als je nu in de buurt van Arnhem woont, moet je toch echt even richting Groessen. Klein dorpje, drie winkels en een paar boeren, maar bij die Groene Schuur hebben ze toch veel lekkers en leuke spullen. Geven ook kookworkshops en zo. Moet je maar even op het site kijken. (volgens mij www.degroeneschuur.nl, maar dat weet ik niet zeker)

Afgelopen weekend waren we nog in Zeeland. Heerlijk, mooi weer, leuk huisje vlakbij het strand, de speeltuin en het restaurant. Wat wil je nog meer he. Veel hebben we niet gedaan eerlijk gezegd. Boekje, tijdschriftje, wijntje en de zon. Meer moet het niet zijn hoor. En ik heb niet eens heel veel foto's. Nou ja wel wat, en een normaal mens vindt 100 foto's wel veel, maar ik niet natuurlijk....

Groetjes
Chantal

1 opmerking:

Anoniem zei

Gefeliciteerd! Goed hoor dat ie af is. Wat vind Louis ervan? Lekker is Jamie hè? Welke blz staat dat recept met kip en tomaten?
Groetjes
Irene