zaterdag 23 augustus 2008

De eerste week ...

school zit er weer op.
Uiteraard op de eerste schooldag weer een foto gemaakt. Doe ik ieder jaar weer. Niet dat ik er al ooit eentje gescrapt heb (of toch??) maar wat niet is kan nog komen. Ik vind het in ieder geval heel leuk om te zien hoe ze ieder jaar weer veranderen en groter worden.
Gisteren om een uur of elf heb ik Maxime wel moeten ophalen, ze had last van de oortjes. Ik had ze al horen klagen dat ze oorpijn had, maar ze liep ook zo weer verder en speelde weer. Dacht, gaat weer over. Maar gisteren belde de juf dat het toch erger geworden was. Dus meteen opgehaald, dokter gebeld, receptje gehaald, naar de apotheek en zus op de bank geïnstalleerd. Geloof het of niet om 1 uur stond ze al weer te huppelen en te dansen op de muziek van Mega Mindy. Zegt ze doodleuk, is toch wel leuk hoor zo lekker thuis zijn. (vrijdag 's middags is ze toch al vrij, maar toch) Maar zoals gewoonlijk met een oorontsteking (ik heb er ook zo vaak gehad toen ik klein was) is het op en af. Nou ja, af en toe gedruppeld, en vandaag gaat het al een stuk beter met mijn kleine aansteller.

En natuurlijk nog een paar LO'tjes die ik gemaakt heb deze week.
De Lo "Big Smile" heb ik gemaakt met een painteble sheet van Prima. Ik heb het ingekleurd met alcoholinkt, en er een oudroze vel cardstock achter gedaan.
En eindelijk weer een keer een goeie foto van Bertil en ik samen. Gescrapt op mijn favoriete cardstock (kraft van Bazill, iedere winkel zou het moeten hebben, helaas, soms moeilijk aan te komen, hier toch)
Verder ben ik al begonnen met een mini album over Plopsaland. Ik had bij "In2Hobby" in België een plexi album gekocht en papier van Cosmo Cricit (volgens mij schrijf je het zo). Heel mooi spul, maar ligt het aan mij omdat ik zo precies ben, wat een werk zeg. Als je de ene kant plakt, moet je zorgen dat je aan de ander kant ook weer iets hebt (weten mijn scrappers alles van hé), anders zie je al de lijm erdoor. Zelfde verhaal met letters, zie je ook aan de achterkant gespiegeld. Denk dat een vijf jarenplan gaat worden dat album.5 opmerkingen:

Mich zei

Mooie layouts weeral, maar vooral de middelste is mijn favoriet. Komt natuurlijk door het kleurgebruik ... als het maar bruin is voor mij !!

Veel plezier met je plexi-album, ik kan me voorstellen dat het een heel gedoe is om alles correct te krijgen. Ik ben al benieuwd naar het resultaat !!

Patrick zei

Hoi Chantal,

Leuke LO's heb je weer gemaakt ik las ook je stukje over het papier van Cosmo Cricket, je wist niet zeker hoe je het zou schrijven, vandaar dat ik er even op reageer. Je schrijft het dus iets anders ;) maar dat mag aan het papier niets afdoen. Vooral het Blackboard (zwart dik karton, voor albums, doosjes en embellishments) is ook erg leuk van ze! Tot zondag!

Caroline van Scrap2be zei

Hele leuke lo's weer! Hier huppelt er ook een Mega Mindyfan rond, lol! Ze heeft zo'n pak en al, help. Tof dat je bij in2hobby bent langsgeweest, ik heb er al online besteld en was ook heel tevreden. Ik ben benieuwd naar je albumpje, 't staat al lang op mijn to do list, maar op den duur weet ik echt niet meer waar ik alles moet leggen en zeker nu niet, vandaar dat ik de mini albums blijf uitstellen... net als al de rest haha. Vele groetjes en nog veel plezier ermme!

Birgit zei

Je loopt wel een beetje achter hoor, met je blog! :) Het is idd heel leuk om met je kids te scrappen. Bij mij is helaas alleen de jongste geïntereseerd, maar dat is in ieder geval één! Mooie LO's!

pruts zei

heel mooie werkjes !!!
ik vind het leuk dat je verschillende stjlen hebt.

vraagje: als je met alcoholinkt verft meg je dan eerst je kleuren met de blending solution?