donderdag 4 september 2008

Eerst even bloggen

ja, want ik kreeg al van die reacties (sorry hoor Birgit) ik loop achter. En eerlijk gezegd niet zo een klein beetje. 'k heb geen idee waar die paar weken gebleven zijn. Die zijn opgegaan in kinderen, werken, BBQen, scrappen en zwemlessen, (Maxime is is kikker geworden. Hoera voor mijn kleine spruit, ik dacht al even de ze voor altijd eend zou blijven.)
Veel nieuwtjes heb ik niet. Veel gescrapt. Neen het plexi boekje is nog niet klaar. Is een meer jaren plan denk ik. Af en toe een LO'tje erin en dan weer iets anders doen. Zoals een leuk mini album voor de juf (ex juf eigenlijk, het is de juf van groep 1) van de kinderen, die volgende week 25 jaar aan school staat. Volgens mijn dochter zou dat morgen zijn. Dus gek is niet gek genoeg, gisteren nog even begonnen en doorgegaan tot middernacht (zucht en die wekker loopt dan om zes uur af), dacht meteen vanmiddag aan de slag. Uiteindelijk is het pas as dinsdag. Oef, de stress is weer een beetje weg.
Snel nog even een stel LO's, en nu ga ik koken.Tot gauw
Chantal

O ja, voor diegene die het niet merken, die laatste LO, ben ikzelf. Geen idee hoe oud ik was toen, daarom maar zonder tekst. Helaas weet mijn moeder het ook niet meer. Schat dat ik een jaar of tien was. Ik heb die LO gemaakt nav een schets op een forum.

3 opmerkingen:

Birgit zei

Mooie LO's Chantal! Nu ben tenminste weer lekker bij :)
Zie je zondag! :)

Mich zei

Weer allemaal hele mooie layouts !! Vooral die "hip" vind ik helemaal cool, ik moet er spontaan van lachen als ik hem zie !!!

pruts zei

heel mooie lo's !!!!!!!!!!!