woensdag 10 september 2008

Hebben jullie dit gezien??

Fiskars brengt een nieuwe snijmachine op de markt. Een knalroze, met doodles en vlindertjes op, en ... twee luidsprekertjes en een aansluiting voor je MP3 speler.

Is het niet geweldig. Ik zou helemaal blij zijn als ik zo een ding krijg. Ja krijg, voor 110 dollar zou ik hem dus niet kopen. Maar ach, voor hij hier op de markt komt hebben ze al lang weer iets anders uitgevonden. Misschien met een mini tv'tje in. Wie weet. Het kan altijd nog gekker.

Afgelopen weekend heb ik twee dagen make & takes gegeven bij een groothandel. Met, juist ja, Ranger distress inkt en Grungeboard. Ik ben helemaal verliefd op dat spul. Is zo leuk om mee te spelen. Maar eerlijk is eerlijk, maandagavond kon ik even geen grungboard meer zien of ruiken. De schatting was 200 mensen voor de make & take, ik was dus gesloopt. Het was een aanschuifsysteem, als er plekje vrij was konden ze gaan zitten, dus blijf je steeds maar weer hetzelfde herhalen. Maar het blijft leuk om te doen.


Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Mich zei

Een tijdje geleden heeft Nicnacske ook eens zo een snijding getoond op het forum. 't Was wel een witte, geloof ik, dus niet zo flashy. Maar eerlijk gezegd, niet 1 iemand op het forum vond het iets om te kopen, we vonden het allemaal maar overdreven.

Leve de radio zou ik zeggen ;-))

Krisje zei

Same here! Anders moet je weer kiezen welke muziek je daarop zet. Heb ooit van mijn moeder de boodschap gekregen dat als ik de cd's in mijn toenmalige schuifstereo niet zou veranderen, ze niet meer wou komen scrappen :D Kan je eens zo'n make and take projectje met de grungeboard laten zien??? Please!