maandag 15 september 2008

Wat een weekend !!!

Afgelopen weekend naar België geweest. En wat zijn we daar altijd druk. Ik krijg de indruk dat we het hele weekend lopen te rennen en te shoppen.
We begonnen met de supermarkt, ja, ik koop nog altijd een boel in België. Je kent dat wel een potje kruiden hier, een pakje koffie daar, hadden ze ook nog lamsvlees in de aanbieding, hebben we dus een half lam gekocht.
zaterdagmiddag mocht ik (eindelijk, geduld is niet echt mijn ding) mijn bestelling ophalen bij In2Hobby. En ja hoor, ik heb hem, de randpons van Fiskars. Ja die, waar iedereen zowat een moord voor wil doen. Ligt daar heel GEWOON in de winkel. En ik ben er zooooo blij mee. Maakt echt hele mooie scallop randje met een gaatje erin. 'k weet zeker dat het iets is wat ik veel ga gebruiken. En ik heb de spinner van Ranger gekocht om de Blending Tool aan te hangen. Ik heb er nu vier (dacht dat het er drie waren, sorry, ik heb er lekker vier). Je kunt er ook de dabbers aanhangen. Helemaal super. Verder het gebruikelijke hé, bloemen (bruine heel mooie), paar alfabetjes, papier. Ik ontmoette ook nog een paar mensen van het forum, heel gezellie allemaal.
Zaterdagavond naar Mama Mia geweest. Wat een leuke film is dat zeg. Je bent helemaal blij als je weer buiten komt. Leuke muziek, lekker meezingen (of de rest van de zaal dat op prijs stelde weet ik niet, maar ze kennen me toch niet, haha)
En zondagochtend nog wat leuke kleertjes gekocht voor de kids. Ook zo gaaf, de kledingzaak is daar gewoon open op zondag. En de bakker ook, en wat hebben ze daar lekkere taartjes. Oooo, kokos framboos, mijn lievelingstaart. 'k moest er even voor omrijden, maar het is dan ook altijd de moeite waard.
'k ben altijd gesloopt na zo een weekend, maar altijd weer leuk.

Groetjes
Chantal

5 opmerkingen:

pruts zei

oh dan heb ik je gemist zaterdag, ik ben later in de namiddag nog geweest.
heel erg bedankt voor de uitleg die je op mijn blog hebt gezet!!!
je hebt terug mooie lo's gemaakt !!!!!!!
ik vind grunge ook heel leuk !!! en het ruikt zooooo goed !!

tanya watts zei

hi chantal,
je hebt veel mooie lo staan! leuk!!!

leuk dat je naar belgie bent gekomen, jammer dat het niet limburg was anders kon je koffie komen drinken!
ik dacht dat je op kkd zou geweest zijn! ik was zelf ook niet daar, lig in sofa met been in gips na mijn operatie en moet maken dat ik zeker kan vliegen op 1 oktober om naar Ranger U te gaan! komt nu dichtbij!
ik ben er klaar voor om helemaal "Rangerized" te zijn :-)

groetjes tanya

Mich zei

Ik herken het helemaal, dat rennen en vliegen als een mens weer eens in België is. Bij mij is dat niet anders ... inderdaad ook nog heel wat etenswaren kopen die ik in Zweden niet heb, mijn ronde afwerken van bepaalde winkels die ik wil zien, verschillende mensen opzoeken, en hier en daar eens een nieuw restaurantje of zo uitproberen.

Als ik naar België kom, plan ik bewust niet echt veel, maar iedere keer kom ik weer tijd tekort !!

Elsje zei

Dag Chantal, ik vond het ook leuk om jouw eens te ontmoeten. Er staan heel mooie LO's op jouw blog, ik kom zeker terug kijken om wat inspiratie op te doen!

groetjes,
Els

Wendy zei

Kan me voorstellen dat het telkens druk is als je in België bent.
Je hebt toch weer mooie lo's gemaakt hoor !!!!

Groetjes,
Wendy en Bruno