vrijdag 10 oktober 2008

Herfst

Eindelijk droog. Herfst vind ik heerlijk, maar niet als het regent. Ja, ik weet het dat laatste hoort er nu eenmaal bij. Maar een dag zoals vandaag, een zonnetje, de blaadjes aan de bomen die schitterende kleuren hebben, kaarsjes aan 's avonds, heerlijk.
En as zondag is er hier in de buurt een pompoen/halloween open dag iets. Ik weet niet wat ik me erbij moet voorstellen, maar er lagen wel honderden pompoenen. Foto's!!!!! Maxime heeft al een halloween hoed, en ik heb al halloween papier (hoe kan het ook anders). Dus gaan we zondag maar even op pompoenenjacht.
Vandaag de laatste dag school voor de kids, de herfstvakantie begint vanmiddag al. En yes, we gaan een paar daagjes eropuit zonder de kinderen. (ik zeg nu yes, maar na een uur mis ik ze al)
Zoals beloofd ook nog een paar foto's van het Butterfly boekje dat we afgelopen zaterdag in Doorn gemaakt hebben. Wat een leuke dag was dat zeg. Heerlijk gescrapt, mooie workshops gevolgd, is echt een aanrader.En nog een LO'tje die ik gemaakt heb n.a.v. een uitdaging op het forum van In2Hobby. Raakte niet meer af in september, helaas.Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

goooooood girl zei

Very good......

pruts zei

dat boekje is fantastisch !!!!!
ik heb er op de beurs naar zitten kijken maar ik had een beetje schrik dat het nogal klein was. voor jou geen probleem !!! prachtig !!!

de uitdaging is ook heel mooi !!!!!
en.... beter laat dan nooit !