woensdag 24 februari 2010

Lente in de kop

Helaas alleen buiten is er nog niks van te merken. Wel steken de krokussen en de narcissen de kop naar buiten. Zou het dan eindelijk ophouden met winteren? In ieder geval ik heb mijn blog maar even een paar lentekleurtjes en een nieuwe foto gegeven. Was al die sneeuw helemaal beu. Maar die regen is ook niks eerlijk gezegd.
Maar het is wel creatief weer. En ik heb mezelf voorgenomen om te gaan scrappen vanmiddag. Bergen strijk en was liggen er. Moet de kamer van Louis eigenlijk verder leegruimen, maar weet je wat, ik heb zin om te scrappen.
Met mijn nieuwe spulletjes. Het begint allemaal binnen te komen wat ik besteld heb.
Afgelopen week had ik een surprise kit gekocht bij Corinne Delis. Die wou wat spullen kwijt. En wat was hij leuk. Ik was helemaal happy toen ik de pizza doos openmaakte. Deze LO heb ik er alvast mee gemaakt, maar er zullen er best nog wel wat volgen.


Dit is dan ook meteen 66 (alhoewel ik er wel 200 kan maken met alles dat ik er de afgelopen tijd bijgekocht heb...maar dat doe ik niet hoor, tenminste niet zonder te shoppen, shoppen is het allerleukste aan scrappen vind ik.)

Verder had ik samen met Irene bij Scrap Amerika een paar stempeltjes gekocht van Prima. Ook die kreeg ik maandag.
Een heel pakket dat ik op E-bay gekocht had kwam gisteren. Great. En een stel stempels van Hannah Montana. (is zo een jeugdserie waar Maxime helemaal wild van is.) Ook die zijn weer leuk.
En ik durf het bijna niet te zeggen, ik heb bij In2Hobby in Belgie nog een en ander gekocht en nog wat bij Paper&Pictures vorige week. En o ja er komt als het goed is nog een cartrige van Hannah Montana uit Amerika ook. (zo een mooi lettertje...) En ik was nog even aan het shoppen bij Annet (www.annet4crea.nl)en ik heb nog een supersnijmat gekocht bij Petra (www.typischpeetz.nl) en wat glimmermistjes
En nu stop ik even met kopen. Ik kan weer effe he. Alhoewel ik niet veel papier gekocht heb, maar neen ik ga eerst verder opmaken.

En deze LO heb ik nog gemaakt voor de challenge van In2Hobby. Jullie kunnen nog meedoen hoor, even op hun blog kijken, staat alle uitleg. Je kunt er nog een aankoopbon mee winnen. Je weet maar nooit he.Is meteen nr. 67 en weer eentje van Legoland. Dus dat boek over Denemarken schiet ook eens op. En ik kom ook van mijn knopen af op die manier.

Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

daphné zei

Ah, ik wist niet of je de lo al mocht plaatsen op je blog, heb de mijne nog niet gepost.
In ieder geval een hele leuke, en ook de opfrissing van de blog kan ik best wel smaken.

groetjes
Daphné

Mich zei

Heel leuk met je blog in een lentejasje. Ik zal alvast van die foto genieten, want als ik hier mijn neus buitensteek, zie ik nog niets van lentebloemetjes. Zou ook een beetje moeilijk zijn, ik heb nog nooit krokussen gezien van minstens 1 meter hoog, want zo hoog zouden ze al moeten groeien om door de sneeuw heen te raken ;-))