vrijdag 2 juli 2010

HEEEEEET

Het was half tien vanochtend en het was hier al 30 (DERTIG) graden. Gewoon in de schaduw. Ik zit dus lekker binnen met de deur dicht. ik zie het vanmiddag wel als de zon van het terras is. Maar ja binnen is het lekker met 24 graden. (ook warm hoor)
En vandaag vierde de juf nog haar vijftigste verjaardag in de klas. Dus de kinderen waren allemaal verkleed. De bedoeling was als Sarah of Abraham.(er waren ook heel slimme kinderen die hawai jurkjes aanhadden en frisse rokjes. Maar Maxime ging als Sarah met pruik, sjaal en handtasje. HEEEET. ze is zo aangekleed de klas ingegaan om het aan de juf te laten zien, en ik heb alles al weer meegenomen naar huis.
Vanochtend heeft Louis het zwembadje opgepompt (ja stoer is hij hé) kunnen ze vanmiddag lekker in het water. En nu maar hopen dat het warm wordt door de zon anders kan ik nog met emmers heet water lopen voor die twee luxe kinderen.
En vanavond lekker BBQen natuurlijk. Hoort erbij als het zulk weer is.

Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Mich zei

Leuk te lezen dat je ook al zo zitten smelten hebt !!! Momenteel is het hier nu 35 graden in de schaduw en er waait een briesje. Nee, geen fris briesje, maar meer zoals je met een haardroger op je haar blaast, maar dan een haardroger die op je hele lichaam blaast. Eerlijk gezegd, denk ik niet dat ik al zo temperaturen gevoeld heb in België !!

Bak ze ;-))

Kaatje zei

Nu een paar daagjes lekker weer toch? Kunnen we ons weer voorbereiden op de volgende hittegolf....

Ja weer een boel foto's dus de scrapspullen moeten er weer aan geloven!

Je strandfoto's zien er leuk uit! Zien we binnenkort vast weer iets leuks mee toch?

groetjes,
Annika