dinsdag 15 september 2009

100

ik ga het doen, echt waar. Ik ga 100 (ja honderd) LO's maken met het papier en de spullen die ik heb. 'k ga ze nummeren en ze allemaal (ik ga in ieder geval een poging doen) op mijn blog zetten.
Afgelopen vrijdag zijn we begonnen met Louis zijn kamer op te knappen. Nou ja opknappen, je begint natuurlijk met de boel te slopen. En omdat het kind zijn kamer na de verbouwing eigenlijk een beetje een pakhuis geworden is moet er veel uit. Maar het schiet goed op. Een grote kast is al op zolder gezet, kan ik dan scrapspul indoen. Maar dat valt tegen zeg. de hele bovenste schap (en het is een grote grenen kast die vroeger in mijn keuken stond) staat nu al vol met albums. En wees maar niet bang ik krijg hem vol en ik hou nog over ook, scrapspul wel te verstaan, geen plek. toen ik bezig was, begon zo een beetje het idee te komen van even niks te kopen en op te maken. En honderd lijkt veel, maar denk dat het snel gaat hoor. Ik heb alleen nog twee pizzadozen met scrapspul die gaan komen. Eind september eentje en dan drie maand later weer een. Ja ik kan dat abonnement niet opzeggen (alhoewel ik het wel van plan ben na die tijd). maar als ik naar de KreaDoe wil gaan en wil kopen, ja dan ga ik toch echt aan de slag moeten hè. Op naar de honderd dus.
Eerst ga ik nog even op die kamer aan de gang, moet ook gebeuren. We zijn in het weekend al begonnen met behang eraf halen. Niet te geloven, maar de kids vinden dat geweldig werk om te doen. We zitten ongeveer op de helft. Best lastig, omdat de kamer niet leeg is. ik heb niet nog een kamer om alles in op te slaan. Dus is het schuiven en verplaatsten, maar dat gaat ook.

Hier alvast al een paar LO's die ik gemaakt had voor de KKD. Overal zit Ranger spul op, van alcoholinkt, tot Grungepaper, tot al het nieuwe metalen spul van Tim Holtz. De meeste zijn gemaakt met het papier van Graphic45. Heel mooi papier trouwens voor diegene die van vintage houden.Deze tellen trouwens niet meer hoor. Had ik al gemaakt he, eerlijk is eerlijk. Toch.
Ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes
Chantal

1 opmerking:

Mich zei

Er zitten weer een paar hele mooie layouts tussen. Wat een geluk dat jij zou rap kan scrappen, die 100 zullen bij jou wel snel gaan. Ik zou daar een paar jaar over doen !!! En geef toe, zo lang kan ik toch niet wachten van iets te kopen he.