donderdag 25 maart 2010

Het begint ergens op te lijken.

Volgens mij komt het nog allemaal goed met die communie. De boel begint opgeruimd te raken. Alleen mijn scrapspullen staan er nog een beetje, maar ja, ik kan nog makkelijk een paar avonden freubelen. Helemaal geen zin om de rest van de week voor de tv te gaan zitten.

De kaars is nog altijd niet gevonden, ben bang dat we die ook niet meer vinden voor de tijd. Louis is ontzettend verkouden, zul je net zien he.

Gisteren ben ik aan de slag gegaan met het Denemarken boek in te binden. Nou het was nogal wat. Had van die super inbinddingen gekocht van Pioneer. maar lukt niet echt goed moet ik zeggen. Nu hoorde ik van mijn Belgische scrapvriendinnetjes op het forum (wat zou ik zonder jullie goede raad en adviezen en geklets moeten hé) dat het eraan kan liggen dat het album niet van Pioneer is. Ok ik ga dus maar aan de slag met lange pinnen, had ik uiteindelijk nog wat van liggen. Dus nog even doorbijten en hij is klaar. Kan ik met de volgende aan de slag. Want ik loop ietsje achter moet ik zeggen. De grote vakanties zijn vaak bij, maar de meivakantie en de weekendjes en de herfstvakantie van vorige jaren zijn nog niet gescrapt. Liggen er ook nog honderenden doordeweekse foto's. En nog mijn eigen oude kinderfoto's, wil ik ook nog eens iets mee doen.

ik heb alvast 1 foto gemaakt van een LO die ik deze week gemaakt heb. Het gebeurt niet makkelijk dat ik echt blij ben met een LO en een foto, maar met deze toch echt wel.Dat is dan 73 (ik tel nog netjes door he)

En dan nog een stel uit het Denemarken album die ik de laatste weken gemaakt heb.Dat is dan 74, een dubbele75 Lekker veel restjes opgebruikt. Is het niet net zo kleurrijk als het ijsje


De rest komt een andere keer, ik ga nu weer aan het werk.
Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Kim zei

Tuurlijk wil ik dat!
Zaterdag ben ik er weer de hele dag dus ik zal er 1 voor je meenemen.

Probeer hem zaterdag gelijk bij je te brengen maar ik moet 'savonds ook weg dus misschien dat het zondag wordt...

Lfs!

Anoniem zei

hoi chantal wat een geweldige lo is dat van maxime over dromen past er helemaal bij.
tot de volgende keer
groetjes petra