woensdag 31 maart 2010

Kennen jullie

deze website? Hier kan je (bijna?) alle merken papier gaan matchen met het cardstock van Bazzil. Zo zie je precies welke kleuren er bij elkaar kunnen. (gebruik de pijltjes links en rechts om andere merken en lijnen te zien)
Zo komen de kinderen uit school. Op woensdag lopen ze samen naar huis. En ik ben even lekker croissantjes aan het bakken. Het is zo een beetje traditie geworden om er op woensdagmiddag iets lekkers van te maken. Moet je als moeder dan wel aan denken hoor, anders krijg je van die teleurgestelde gezichten zo van is het brood? Verwende nesten hé.
En vanmiddag ga ik strijken en inpakken. We gaan de paasdagen naar Duitsland. Richting Moezel. (de wijn is op... en voor iemand gaat denken "jij Moezelwijn?", ja in de Moezel hebben ze heerlijke droge witte, roze en rode wijn. Dus er moet gewerkt en ingepakt worden. Want vanavond en morgenavond heb ik crop. Kan dus niks naar 's avonds schuiven. Moet ik morgen ook overdag nog werken. Het leven is nie makkelijk. Maar na regen komt zonneschijn... de Moezel. Alhoewel die zon ver te zoeken zal zijn volgend weekend. Er werd morgen zelfs sneeuw voorspeld daar. En als ik nu ergens geen zin in heb is het wel in sneeuw. Hebben we genoeg gehad afgelopen winter. (gelukkig gaan we morgen nog niet! Het kan alleen maar beter worden). Maar we laten ons niet gek maken, ben vanochtend bij de bieb geweest en heb een tas vol boeken mee. (neen ik neem geen scrapspullen mee voor een weekend, dus als ik maandag loopt te shaken, weten jullie dat, is ontwenning)
En om het af te leren nog een paar LO's die ik de afgelopen tijd gemaakt heb.


76.


77.


78.


79.

By the way, mijn boek over de vakantie in Denemarken is klaar, af, ingebonden!! Heel mooi, heel dik, kan net in 1 boek. Echt maar net. Moet geen drie LO's meer zijn want dat zou niet lukken.
En ik heb weer al drie dubbele LO's klaar. Clean en simpel. Ik vind het heel leuk om LO's te maken met veel bloemen, swirls, glitters enz. Maar de laatste tijd merk ik bij mezelf dat ik steeds vaker LO's maak die strak, en simpel zijn. Wel wat embellishments en zo erop, maar vooral de foto's en het verhaal erbij doen het. Ik denk zelf dat de kinderen het later leuker gaan vinden (doen ze nu al trouwens) om de LO's terug te zien waar het verhaal bij staat dan in katzwijm te liggen over de o zo mooie (lees dure) Prima bloemen die erop zitten. (alhoewel ik gek ben op bloemen hoor)
En over bloemen gesproken, ik ben bezig met een workshop bloemen maken. Natuurlijk heb ik niet het warm water uitgevonden en alles zelf verzonnen, neen een beetje van mezelf en een beetje van Maggie (is een Nederlandse uitspraak voor alle Belgen die hier lezen).
En nu, nu ga ik werken.
Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

pruts zei

mooie lo's.
tja, soms hebben de foto's niet veel tralala nodig.
ik merk bij mezelf dat ik ook soms verander van stijl. alhoewel dat ik vind dat ik geen stijl heb. :-)
de ene keer is het super druk en de andere keer heel kalm. naargelang ik mezelf voel zeker?

An Zeelmaekers zei

wat een super LO's heb je ...
en dat verdiend een award!!! Ja hij staat op mijn blog op jou te wachten