maandag 1 maart 2010

Het was weer zo een dag

dat ik allemaal van dat ontzettende saaie werk gedaan heb. Beetje strijken, beetje schoonmaken, koken voor morgen, koken voor vandaag. Je kent dat wel.
Gelukkig heb ik afgelopen weekend tussen alle visite en verjaardagen door, nog wel een beetje gescrapt. Nog steeds bezig met mijn boek over onze vakantie in Denemarken. En die moet nu eerst af, voor ik aan iets anders begin. Ik schat nog een LO of tien, kan ook iets meer of iets minder zijn.
Hieronder alvast weer een paar. En ja hoor, ik ben weer goed bezig met resten en zo opmaken. Maar ja, ik had dan ook wel flink wat gekocht de laatste weken.Dit is 68. De bloemen zijn uit een stofje waar mijn moeder ooit een jurkje voor Maxime van gemaakt heeft. Ze had nog een restje liggen en met kunst en vliegwerk heb ik er nog een paar hele (en bijna hele) bloemen weten uit te halen.69, een beetje op zijn Hollands, tenminste de kleuren en de molentjes. De foto's zijn uit Legoland, het Nederlandse gedeelte. De bloemen heb ik zelf gemaakt van kant en lint met knopen.70.71. Er moet maar een keer een eind aan al die foto's komen. Hier heb ik op 1 vel maar liefst 12 grote foto's verwerkt. Voor de rest niks erbij. Ik heb hiervoor een dubbele file folder gemaakt en nog wat foto's achter de file folder gestopt.72. En eentje waar ik flink met de Glimmermist gespeeld heb. Is zo een leuk spul, ik kan er geen genoeg van krijgen (dat kan je dan ook al aardig zien aan de hoeveelheid flesjes die ik er al van heb...)

Op al de LO's probeer ik toch wel veel foto's op te verwerken. Zo schiet het tenminste een keer op.

Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke LO's Chantal, echt wel veel foto's ben je zo kwijt. Die hollandse lego lo's zijn ook heel leuk geworden met die bloemen en dat hollandse lintje.

groetjes
Irene

Kim zei

Hahah 3 ja!
Mail me wanneer ik weer een keer kan croppen, dan hoor je het hele verhaal!
hahahahahaha....