maandag 22 maart 2010

Zoek

De kaars is zoek. Wel te verstaan de doopkaars van Louis. En hij heeft hem nodig voor zijn vormsel (plechtige communie) as zaterdag. Mooie boel is dat natuurlijk. Dat ding is echt nergens te vinden. Van de zolder tot beneden hebben we gezocht gisteren. Hij moet ingepakt zijn toen we gingen verbouwen een paar jaar geleden, alleen waar, in welke doos. We hebben de halve zolder op zijn kop gehad gisteren, maar geen kaars. Wel die van Bertil en Maxime, maar de kaars die we zochten was nergens te vinden.
Voordeel van dat soort acties is dat er een boel zooi opgeruimd raakt bij ons. De ene doos na de andere werd opengemaakt en gescreend. Bewaren, kan naar de kringloopwinkel, kan helemaal weg. Heerlijk, je krijgt tenminste het idee dat je een beetje plek krijgt. Moeten we vaker een keer doen, er kan vast nog veel weg.
Ook heb ik een grote bak gemaakt met scrapmateriaal dat weg kan. Je kent dat wel, nog 1 doosje over van deze workshop, nog 2 boekjes van een andere, een lamineer/plak apparaat dat op zolder staat en nooit gebruikt wordt. Dus ook daar ga ik in ruimen.
En verder wordt het tijd dat ik eens een beetje aan de gang ga voor dat vormsel van het kind. Eten is besteld, deel van het drinken is in huis. Maar Louis moet nog even de kleren aantrekken, kan zijn dat de broek ingekort moet worden.(help mam!!!! Gelukkig komt mam de zaterdagmiddag al, kan ze mooi nog even doen voor de mis)
En dan de laatste dingen nog een beetje. Plek maken in huis, extra tafel regelen (lees ophalen) dat allemaal. Overal heb ik lijstjes liggen.
Zal maar eens beginnen met strijken. Wat een ellende he, komt ook nooit een eind aan. En over een uurtje zijn de kids al weer thuis. Morgen werken, gelukkig maar 1 dagje deze week.

Ik ga weer verder
Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

MvM-design zei

Antwoord op je vraag:
Dies are compatible with the following machines:

Sizzix Big Shot
Sizzix Big Shot Express
Sizzix Big Shot Pro
Sizzix BIGkick
Cuttlebug
Quickutz Epic Six

Kim zei

Hoi hoi,

Grappig he vanmiddag aan de foon!
Moest er later nog wel om lachen!
Hoop dat je afspraak gelukt is...

Mail je binnenkort nog ff een keer data door?

Lfs!