vrijdag 27 februari 2009

International ...

Ik ga "international". Mijn eerste workshop in het buitenland. 14 maart bij In 2 Hobby. Kijk even op hun website (www.in2hobby.be) voor meer info. Jullie komen toch ook? We gaan iets heel leuks maken met alcoholinkt. Sneek peaks volgen nog. Maar het is zeker de moeite waard. En voor de Nederlanders, het is best te doen hoor qua afstand.
Jullie moeten even kijken in de webwinkel van In2Hobby, ik was vandaag heel even in de winkel, MOOIE DINGEN!!!! Ze hebben al de stempels van Tim Holtz liggen, ja die nieuwe. Maar ik heb me beheerst. Goed he. Maar ik ben bang dat ik toch nog even een flinke bestelling doe hoor. (haha, ik heb er nu weer al spijt van dat ik die ene mooie niet gekocht heb, en die andere vond ik ook al zo mooi.....) Wel heb ik een paar velletjes (ja echt maar een paar velletjes) BG papier gekocht heb uit de Porcelain lijn. Zo mooi.
Op YouTube vond ik een filmpje met Ranger producten. En dit keer niet door Tim Holtz, maar door Alain. Hij is een sales man bij Ranger en mede eigenaar van Ranger. Dus voor alle liefhebbers van Ranger en vlindertjes even kijken. Ik vond het in ieder geval heel leuk.

Groetjes
Chantal

3 opmerkingen:

Mich zei

Ja, nu is het niet lang meer he, voor je workshop bij Wendy van stapel loopt.

Geniet er zelf ook maar van he !!

pruts zei

ik kom ook hoor chantal !!!!
ik kijk er naar uit !!!!!!

Christel zei

Hoi Chantal, ik lees altijd met veel plezier je blog, vandaar een awrd voor jou op mijn blog!
Groetjes Christel