zondag 15 februari 2009

Weer getagged

Dit keer door Virginie. Helaas is het precies dezelfde foto als diegene die ik op 4 februari geplaatst had. Vijfde foto, vijfde mapje.
Ook kreeg ik nog een award, waar ik natuurlijk heel trots op ben. Kan er geen plaatje of foto'tje bijvinden (zal wel aan mij liggen, ben niet zo een krak in dat soort dingen). Maar in ieder geval bedankt Virginie. Als je er nog een foto bijstuurt, zet ik het erop.
Gisteren Valentijn. Gewoonlijk doen wij niet zoveel met Valentijn, een kaartjes, of wel eens uit eten als oma kan oppassen, maar helaas dat was dit jaar niet zo. Dus hebben we het maar eens heel gezellig gemaakt met de kids en gegourmet. Dat vinden ze (en wij ook) altijd leuk. Van Bertil kreeg ik een bedel voor aan mijn Pandora armband en de bijpassende oorbellen. Heel erg mooi.
En wat heb ik gekocht? Een WII. Ja hoe maak je jezelf onsterfelijk bij man en kinderen hé. Gisterenavond hebben ze nog even zitten gamen, en toen de kinderen naar bed waren hebben papa en mama ook nog even gesport. Ik riep eerst niks voor mij, ik heb echt niks met spelcomputers (en ook niet met sporten eerlijk gezegd) maar dit is leuk, nu ja, het bowlen was leuk, ik zie mezelf nog niet als een idioot staan boksen. Maar ja wat nie is kan nog komen...

Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Mich zei

Hahaha, ik zie het al voor mij hoe je daar in het wilde westen rondom je staat te slaan om je tegenstander ondersteboven te boksen !!!

Ik vrees dat ik te veel fantasie heb ;-))

Wendy zei

Waarom niet, is ook eens gezellig om met de kinderen samen te gourmetten op valentijn! Wij doen ook al jaren niks speciaals meer met valentijn, het is elke dag valentijn hier ;)