maandag 2 februari 2009

Nieuwe winkel

Gisteren ben ik nog even naar de opening geweest van de nieuwe winkel van In2Hobby. Heel mooi is het geworden. En heel erg leuk om eens de mensen van het forum in het echt te zien.
En ja, ik heb veel teveel gekocht. Wat papier, distress inktjes, distress stickles en nog een album met navullingen. Ik heb nu twee Making Memories albums met ringen. Eentje per kind voor het jaar 2009. Er zitten nu per album 30 page protectors in, dat zijn 60 LO per kind, totaal 120. Ach moet lukken om dat vol te krijgen dit jaar. Er zitten er al 8 in, makkie dus. Het mooie van die albums is dat je gewoon een LO ergens tussen kunt voegen zonder een heel gevecht te hebben met van die pinnen die net niet willen wat ik wil.Dit is de LO waar ik de sneeuwletters op gemaakt heb met Gesso. Ik heb intussen de moed maar opgeheven dat ik de verloren letters N en U nog terugvind. Dus het woordje fun is achterwege gelaten. Kan altijd nog als ze ooit een keer boven water komen.Bij deze, en een boel andere LO's zijn restjes gebruikt. Ja sinds die doos, map, enveloppe enz. opgeruimd zijn en netjes per kleur zitten, gebruik ik steeds vaker restjes.
Voor de verandering een keer een dubbele LO. Doe ik niet vaak meer, terwijl ik vroeger toen ik begon met scrappen eigenlijk altijd dubbele maakte. Van deze twee LO's heb ik de opmaak uit de Creating Keepsakes.

Groetjes
Chantal

3 opmerkingen:

Wendy zei

We zijn heel blij dat je ook naar onze opening gekomen bent. Leuk dat je zo eens de mensen van het forum gezien hebt.

Je hebt weer prachtige lay-outs gemaakt hoor, jammer dat je die 2 letters niet kunt terugvinden.

pruts zei

jammer chantal dat ik er niet bij kon zijn. maar ik zie je wel tijdens de workshop he.
mooie lo's.

pruts zei

je bent getagged !!!!!!!!!
kijk maar eens op mijn blog. :-)