dinsdag 10 februari 2009

Wat een dag.

Vanochtend ben ik vroeg naar de groothandel Kars vertrokken. Ik kon de workshop van Tim Holtz bijwonen. Super Leuk. Eigenlijk zat het vol en zou ik er alleen bijzitten om te kijken, ware het niet dat er nog 1 plekje over was. Yes!!!!!!!!! En wie zat er op dat plekje? Yes !!!!!!!!!
Het was gaaf. Ik heb Tim al wel vaker zien werken, heb vorig jaar ook al een paar uurtjes training gekregen, maar zo een hele dag is toch nog even iets anders.
We hebben 15 technieken uitgewerkt (en nog veeeeel meer tips gekregen) En het was leuk (of had ik dat al gezegd?) Ik heb genoten.
Er komt vast binnenkort een Ranger Technieken workshopje. Leuk he.(sorry, ik kan het niet laten, het was vet cool gaaf)
Het is en blijft The Master he. Die man is zo goed. Hij had ook al de voorbeelden mee van de CHA. Alle nieuwe kleuren alcoholinkt, en dat zijn er heel wat, een pen om met de alcoholinkt te schrijven (hebben hebben....) distress stickles, grungeboard paper (dat is echt iets dat ik moet hebben), de nieuwe stempels (kwijl kwijl), ieniemini nietjes. En natuurlijk een boel voorbeelden, de valentijnskaart die vorige week op zijn blog stond, de grungeboard quilt,en nog heel veel meer.

Zo, ik ga verder met nagenieten en denken hoe leuk het wel was
Groetjes
Chantal

PS, foto's heb ik niet hoor, geen tijd gehad, want het is eigenlijk wel een beetje een slavendrijver hoor. Het is flink doorgaan.

4 opmerkingen:

~Nancy~ zei

wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad! (en jammer dat je geen foto's hebt genomen.. maar ik kan het me voorstellen hoor.. haha) Fijne week verder!

Mich zei

Die pen lijkt me wel super ... je maakt me in elk geval wel benieuwd naar een aantal zaken !!

Evelien zei

hoi Chantal, bedankt voor je berichtje:-)
Was leuk je te ontmoeten...en misschien tot binnenkort:-)

Evelien
Hobby Farm

Virginie zei

Hey Chantal, wat had jij geluk zeg, zo leuk. Ook weer veel leuke werkjes op je blog. Ik heb je een award gegeven en heb je getagd. groetjes virginie